Top

PROFOUND MATRIX

PROFOUND MATRIX

Profound Matrix – inovativan sistem za više aplikacija namenjen korekciji, održavanju i obnavljanju kože u različitim fazama starenja dostupan je sada u Rea Medici!

Profound Matrix je specijalno dizajniran radiofrekventni sistem mikroiglica, koji je odobren od strane američke Uprave za hranu i lekove (FDA).

Poređenja radi, Profound Matrix je čak četiri puta moćniji od Morpheus 8 uređaja. Isporučuje energiju dublje u tkiva i na duži vremenski period, omogućavajući nam da postignemo optimalnu denaturaciju proteina u okviru jednog tretmana.

Zahvaljujući različitim tehnologijama za zatezanje lica i vrata, ova jedinstvena platforma nam obezbeđuje da svakom pacijentu možemo prići zavisno od njegovih zahteva.

Profound Matrix – Šta možemo da postignemo tretmanom?

Dizajniran da koriguje, održava i obnavlja kožu u različitim fazama na putu starenja, ovaj sistem sa više aplikacija sadrži potpuno nove Matrix Pro™, Sublime™ i Sublative™ RF aplikatore za pružanje prilagođenih tretmana zasnovanih na individualnim potrebama pacijenata.

Sistem Profound Matrix je dizajniran da obnovi površinu kože i tretira bore, a istovremeno stvara volumen i jača strukturu vaše kože.

Ovo je prvi sistem ove vrste koji je opremljen praćenjem impedance i tehnologijom Depth Intelligence™, što znači da pruža povratne informacije u realnom vremenu koje omogućavaju lekaru da postigne najbolje moguće rezultate kod pacijenta.

Nova dimenzija radiofrekvencije – 1 platforma sa 3 aplikatora

Sistem Profound Matrix, koji pokreće Dimensional RF™, podiže radiofrekvenciju (RF) na potpuno novi nivo.

Profound Matrix nam dolazi sa 3 zasebne komponente, odnosno aplikatora: Sublime, Sublative RF i Matrix Pro.

Sublime i Sublative RF aplikatori pružaju tretmane bipolarnom radiofrekvencijom (RF) za poboljšanje izgleda finih linija i bora.

Matrix Pro aplikator je kreiran da regeneriše i podstakne sintezu novog kolagena, kao i da značajno poboljša ukupan izgled i teksturu vaše kože. Isporučuje radiofrekventno zračenje kratkog impulsa na koži koristeći niz najmanjih mikroiglica koje su trenutno dostupne. Ovaj proces ima za cilj da poveća udobnost kod pacijenata, smanji vreme oporavka i dovede do najboljih mogućih rezultata.

Ova tehnologija nam omogućava da odredimo precizne tretmane u zavisnosti od zahteva pacijenata, što je omogućeno korišćenjem različitih modaliteta koji deluju na do tri dubine kože.

SUBLIME

  • Ovaj aplikator koristi infracrveno svetlo i bipolarnu radiofrekvenciju.
  • Tretmanom postižemo lifting, zatezanje lica (uređivanje fibroblasta), reoblikovanje (konturing) vrata i ruku. Takođe se može koristiti za oporavak kože nakon invazivnijih tretmana gde je oporavak kože inače dug.
  • Ne zahteva period oporavka kože.
  • Glavne indikacije: trenutni lifting kože, poboljšanje tonusa i teksture kože.
  • Takođe se koristi da poboljša rezultat RF mikronidlinga, budući da se tako smanjuje impedanca i bolje prodire RF energija Sublative I Matrix Pro sondi.
PACIJENTI:

ŽENE I MUŠKARCI

Date:
Category:

v

Sve za zdravlje i lepotu vaše kože. Najsavremenija oprema i vrhunski stručnjaci.