Top

Z tone

Z tone – šta je i kako deluje?

Z tone je aparat poslednje generacije, kojim se postižu mišići kao da ste trenirali. Razlika je, što uz ovaj tretman ne trebate uraditi apsolutno nikakav fizički napor, da bi postigli savršene – gotovo olimpijske rezultate.

Z ton deluje pomoću hiljada elektromagnetnih impulsa, čime se podstiče kontrakcija mišića. Elektromagnetna polja mogu prodreti u ćelije, tkiva, organe i kosti bez deformacije ili gubitka, aktivirati elektrohemiju tkiva i poboljšati funkciju ćelija i ćelijskih membrana. Magnetno polje posledično stimuliše nervne ćelije, mišiće i krvne sudove.

Najbolji rezultati ovog tretmana postižu se u regiji abdomena, bicepsa, zadnjice kao i butina, a za svaku navedenu – nude se tri nivoa intenziteta treninga. Six pack ili brazilska zadnjica, od sada se zaista mogu postići ne samo u teretani već i u našoj klinici , ali bez znoja i bez napora. Uz to i mnogo brže, nego da ste vežbali. Program tretmana određujemo individualno, zavisno o parametrima tela klijenta . Z tone ima 2 aplikatora, koji se mogu koristiti u kompletu ili zasebno. Takođe, moguće je uraditi i tretman sa dva različita intenziteta u isto vreme. Npr, levi i desni biceps se bez problema mogu tretirati različitom snagom elektromagnetnih impulsa. Tretman traje xx minuta, i ono šta je novost – nije se potrebno skidati, budući da aplikator deluje i preko odeće. Za optimalan rezultat potrebno je uraditi seriju od xx tretmana, a nakon toga se radi održavanje svakih xx mesca. Ovaj tretman je doneo potpuno novi nivo inteligentnog vežbanja, sa rezultatima koji su neuporedivo veći nego da ste mesece proveli trenirajući.

Dođite i uverite se u njegovu efikasnost.

PACIJENTI:

ŽENE I MUŠKARCI

Date:
Category:

v

Sve za zdravlje i lepotu vaše kože. Najsavremenija oprema i vrhunski stručnjaci.